28 Kasım 2021 Pazar

Simple Past Tense Test Çöz

Simple past tense test çöz yapman gereken şey cümleleri doğru bir şekilde doldurmak. Fiilin simple past tense halini seçmelisiniz.


Soru /

Testi bitirdin.
dan doğrun var!
Yani




Simple past tense test çöz

Simple past tense test çöz eğer İngilizce zamanlar konusunu yeni öğreniyorsan ya da daha önce öğrendiysen, öğrendiklerini tekrar etmek, kendini sınamak istiyorsan bu İngilizce geçmiş zaman testi tam da sana uygun diyebilirim.

İngilizcede fiillerin geçmiş zaman dilimlerinde kullanılabilecek iki farklı şekli bulunmaktadır. Bunlar past - v2 ve de perfect - v3 şekli olarak bilinir.

Bu testte sizden istenen versiyon ise simple past tense cümlelerinde kullanılan v2 yani diğer ifadeyle past versiyonudur. Düzenli fiillerin v2 versiyonları sonunda -ed eki almış şeklindedir ama düzensiz fiiller ise değişkendir. Bu nedenle özellikle de düzensiz fiiller üzerinde durmak gerekir.

Bazı fiillerin ise v2 halleri yoktur. Bazılarının ise hem v2 hem de v3 halleri aynıdır. İşte tüm bu ayrıntılar, yukarıda verilmiş olan Simple past tense test çöz için önemlidir. Eğer bu konuyu kapsamlı bir şekilde biliyorsanız, testi tamamen doğru yapabilmeniz mümkündür.

0 comments:

Yorum Gönder

Konu hakkında anlamadığınız bir ayrıntı varsa, yorum formunu kullanarak soru sorabilirsiniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yaparım.