29 Kasım 2021 Pazartesi

12. Sınıf İngilizce Test Çöz

12. sınıf ingilizce test çöz aşağıdaki testte 12. sınıf 1. dönem music, friends, human rights gibi temaları kapsayan sorulardan oluşmaktadır. Sınavdan iyi bir not almak için bu testi çözüp kendinizi deneyebilir, eksiklikleriniz var mı kontrol edebilirsiniz.


Soru /

Testi bitirdin.
dan doğrun var!
Yani



12. Sınıf İngilizce Testi Soruları Nasıl Çözülür?

12. sınıf ingilizce testi soruları çözerken öncelikle temalara odaklanmak gerekiyor çünkü MEB tarafından hazırlanmış olan müfredat kitabına baktığımızda, ünitelerin temalardan oluştuğunu görmekteyiz.

Mesela ilk ünite Music (Müzik) temasıdır. Bu temanın içeriğinde müzik ile ilgili song, lyrics, genre, concert, ticket, live performance gibi kelimeler görmekteyiz.

Müzik teması ile ilgili soruların yapılabilmesi için bu kelimelerin anlamlarının bilinmesi gerekiyor. Bu hazırlamış olduğum 12. sınıf ingilizce testi aynı zamanda kelime bilgisinin de ölçüldüğü bir testtir. 

12. sınıf ingilizce sınavından yüksek not almak için temalarda hangi kelimeler geçiyor bunlara bakılmalı, o kelimelerin anlamları öğrenilmeli ve de öğrenilen o kelimeler ile ilgili cümleler kurulmalıdır. Bu sayede sınavda çıkan cümleleri anlamak ve soruları doğru cevaplamak da çok daha kolay olur.

2 yorum:

  1. My friend is good person because he always gives me ____ cümlesinin sonu nasıl song olabilir şıklarda motivation varken

    YanıtlaSil

Konu hakkında anlamadığınız bir ayrıntı varsa, yorum formunu kullanarak soru sorabilirsiniz. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yaparım.